5 فریم ورک برتر Web Development یا توسعه وب در سال 2017

بدون دیدگاه
  • با عرض سلام و احترام خدمت شما کاربران و همراهان وب سایت سون ریپلای در خدمت شما عزیزان هستم با معرفی 5 فریم ورک برتر Web Development یا توسعه و در سال 2017.

     

    همونطور که اطلاع دارید محیط وب با سرعت در حالت تغییر و رشد است و ما باید خودمون رو به سرعت تغییر بدیم و مدام در حال یادگیری مباحث جدید باشیم به طوری که ساخت یک اپلیکیشن کامل در این شرایط کار بسیار پیچیده و دشواری می باشد.

    امروزه مشتری خواهان سایتی بسیار پیشرفته و مطابق با تکنولوژی روز می باشد و شما به عنوان یک توسعه دهنده باید این نیاز مشتری رو برآورده کنید.

    همونطور که میبینید توسعه دهندگان در دنیای امروز کار و وظیفه سختی رو بر عهده دارند تا بتوانند به نیازهای مشتری پاسخگو باشند. با این حال اگر ما به عنوان توسعه دهنده از فریم ورک هایی که وجود دارند استفاده کنیم و از اونا بهره ببریم، میتونیم به راحتی این مشکلات رو حل کنیم و سایتی مطابق با نیاز کاربر به وجود بیاوریم.

     

     

    همونطور که اطلاع دارید در حال حاضر فریم ورک های بسیار زیادی در زبانهای مختلف وجود دارند و اینکه کدام یک از اونا رو برای توسعه پروژه بعدی انتخاب و استفاده کنید، میتونه یک کار سخت و دشوار باشه.

    در این مطلب 5 فریم ورک برتر و محبوب رو به شما معرفی میکنیم تا بتونین به سرعت فریم ورکی که متناسب با نیاز پروژه شما است رو انتخاب کرده و از اون استفاده کنید.

    1 – فریم ورک AngularJS

     

    اگر حتی به میزان اندکی در زمینه تکنولوژی های توسعه وب به روز باشید، AngularJS یک نام آشنا برای شما خواهد بود و قبلا حتما به گوشتون خورده است. AngularJS یک فریم ورک Open Source یا متن باز نوشته شده با زبان Javascript می باشد که هدف اصلی اون ساخت سایت های تک صفحه ای یا Single Page Application (بصورت مخفف SPA) می باشد و از الگوی MVC استفاده می کند.

    دوست عزیز پیشنهاد میشه این مطلب را هم ببینید
    آموزش نمایش جدیدترین محصولات Easy Digital Downloads وردپرس + فیلم آموزشی
    همونطور که میدونین MVC مخفف Model و View و Controller می باشد.

    این فریم ورک Full Stack نمی باشد. به این معنی که هم Back end و هم Front end رو بصورت همزمان پوشش نمی دهد و فقط بر روی Front end تمرکز می کند.

    تیم توسعه دهنده این فریم ورک در نسخه 2 تغییرات کلی به وجود آوردند و با استفاده از Typescript این ابزار رو توسعه دادند و نام جدید Angular رو برای اون انتخاب کردند. از نسخه 2 به بعد امکانات بسیار جالب و قدرتمندی به Angular اضافه شده است که اون رو به یکی از محبوبترین فریم ورک های حال حاضر تبدیل کرده است.

    نسخه بعدی این فریم ورک به دلایل مربوط به Version یا نسخه بندی 3 نام نگرفت و بعد از 2 مستقیما نسخه 4 منتشر گردید. اخیرا نیز نسخه 5 این فریم ورک معرفی شده است و امکانات جدیدی رو معرفی کرده است.

     

    2 – فریم ورک Laravel

     

    زمانی که میخوایم یک فریم ورک برای توسعه Back end انتخاب کنیم، Laravel اولین گزینه ای است که میتونیم اونو انتخاب کنیم. از همون سال 2011 که Laravel معرفی شد، مسیر روشنی رو در جلوی پای توسعه دهندگان قرار داد و امکانات قدرتمندی رو در اختیار اونا گذاشت.

    Laravel نیز یک ابزار رایگان و متن باز یا Open Source می باشد و از الگوی MVC پیروی می کند.

    در اینجا نظر شما رو به تعدادی از ویژگی هایی که Laravel رو به یکی از بهترین فریم ورکهای PHP تبدیل کرده است، جلب میکنم:

    • با Artisan به راحتی میتونین وظایف مختلف رو انجام بدین و دیگه خیلی نیازی به کار دستی و Manual ندارید
    • لاراول کتابخانه های زیادی رو در خود جا داده است که به راحتی میتونین کارهای مختلف رو انجام بدین. مثلا میتونیم Authentication library رو نام
    • ببریم که با استفاده از اون میتونین برای احراز هویت کاربران به سادگی استفاده کنید.
    • این فریم ورک بصورت ماژولار می باشد و از آخرین استانداردهای وب پیروی می کند
    • ابزارهای قدرتمندی برای نگهداری و گسترش دادن در اختیارتون قرار می دهد
    • با سرعت و خیلی راحت میتونین اون رو یاد بگیرید و کدنویسی با Laravel بسیار لذت بخش می باشد.
    دوست عزیز پیشنهاد میشه این مطلب را هم ببینید
    آموزش زمان بندی انتشار نوشته ها در وردپرس
    3 – کتابخانه React

     

     

    ReactJS کتابخانه Javascript و متن باز می باشد که توسط Facebook توسعه داده و معرفی شده است و اجتماع زیادی از توسعه دهندگان نیز در گسترش اون یاری می کنند. این کتابخانه (همچنین با کمک گرفتن از چیزای دیگه میتونین اون رو به یک فریم ورک تبدیل کنید) بصورت خاص بر روی رابط کاربری یا User interface و اون چیزی که کاربر مشاهده می کند، توجه می کند.

    با استفاده از React و React Router و Redux و … میتونین اپلیکیشن های بسیار بزرگ و پیچیده ای رو بسازید و اون رو به راحتی مدیریت کنید.

     

    4 – Node.js

     

     

    ایده اصلی Node.js استفاده از non-blocking I/O و Event-Driven می باشد. همونطور که میدونین Node.js از هسته V8 که مربوط به مرورگر Chrome می باشد استفاده میکند و این قابلیت رو به کاربران می دهد تا بتوانند کدهای Javascript رو در سمت سرور یا back end نیز اجرا کنند.

    Node.js به دلیل دو ویژگی اصلی Event-Driven و non-blocking بودن ورودی و خروجی (I/O) خیلی سریع و سبک می باشد. این ابزار برای ساخت ابزارهای Real-time یا بلادرنگ خیلی مفید و کارا می باشد. از این مورد در جاهای خاصی مثل ساخت نرم افزار Chat و … میتونین استفاده کنید.

    دوست عزیز پیشنهاد میشه این مطلب را هم ببینید
    ساخت صفحه اختصاصی در وردپرس - wordpress همراه فیلم آموزشی

    Node.js مدت ها هست که معرفی شده است و علاوه بر وب میتونین از اون در جاهای دیگه نیز استفاده کنید. از اونجایی که Node.js میتونه بصورت همزمان، تعدادی زیادی از درخواست ها رو دریافت کنه و پاسخ بدهد، میتونین از اون برای ساخت اپلیکیشنهای بسیار سریع استفاده کنید.

    اگر شما به دنبال یک محیط Javascript به همراه تمامی ابزارهای مورد نیاز هستید، کار با Node.js میتونه برای شما ایده آل باشه.

    از اونجایی که کار کردن با Node.js بصورت پیشرفته مقداری دشوار می باشد، فریم ورک های زیادی برای کار کردن راحتتر با اون به وجود آمده اند. برای مثال میتونیم Express رو نام ببریم که به راحتی با استفاده از اون میتونیم سایت مورد نظر خودمون رو به وجود بیاریم.

    امروزه بیشتر ابزارهایی که در زمینه توسعه وب وجود دارند، بر پایه Node.js می باشند.

     

    5 – Ruby on Rails

     

     

    Ruby on Rails (بصورت مخفف RoR) یکی از فریم ورکهای محبوب برای توسعه دهندگان وب محسوب می شود. کار کردن با این Framework لذت بخش می باشد. سایتهای معروف و بزرگی همانند Airbnb و Basecamp و SoundCloud از این ابزار استفاده کرده اند.

    از سال 2005 استفاده از این Framework بصورت رایگان و متن باز امکان پذیر شده است.

    یادگیری این Framework راحت و آسان و زمانی که با اون کار میکنید واقعا لذت بخش می باشد. پس میتونین از این فریم ورک نیز به عنوان گزینه ای برای توسعه پروژه بعدیتون استفاده کنید.

    امید است که مفید باشه ادامه داد…

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    اشتراک گذاری:

    مطالب مرتبط برای شما

    نظر یا سوال شما در این مورد چیست؟

      هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.